دوره توانمند سازی و ارتقاء تاب آوری حوزه سلامت در مواجهه با تهدیدات و حوادث شیمیایی صنعت نفت از تاریخ 13 الی 15 بهمن ماه با حضور جمعی از اساتید از دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) ، مدیران و روسا ستادی و مناطق و روسای پشتیبانی بهداشت و درمان صنعت نفت برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت، این دوره سه روزه به همت واحد آموزش مطالعات و تحقیقات سازمان و به درخواست دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) ، قطب درمانی، آموزشی و پژوهشی آسیب های شیمیایی، معاونت سلامت سازمان پدافند غیرعامل و سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت در حال برگزاری است.
دکتر باقری دبیر قطب آموزشی، پژوهشی و درمانی آسیبهای شیمیایی دانشگاه علم پزشکی بقیه الله (عج) در مراسم افتتاحیه این دوره ضمن تقدیر از همکاری سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت و تهیه تفاهم نامه بر توانمند سازی، استفاده از ظرفیت ها و مشارکت در جهت اقدامات سریع در وقوع حوادث شیمیایی تاکید کرد.
دکتر فلاح مهرجردی سرپرست مدیریت عملیات سلامت سازمان بعنوان سخنران بعدی این جلسه ضمن ابراز خرسندی از همکاری با قطب آموزشی، پژوهشی و درمانی آسیبهای شیمیایی دانشگاه علم پزشکی بقیه الله (عج) اظهار کرد : امیدوارم دستاورد این دوره 3 روزه ، بهبود عملکرد ما در حوادث غیرمترقبه باشد ، در بحث نیروی انسانی و تجهیزات باید پشتیبانی شویم تا آمادگی لازم را داشته باشیم.
دکتر حقبین مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت نفت با اشاره به تبیین اقدامهای لازم در حوزه پدافند غیرعامل در صنعت نفت ، اظهار کرد: در شرایطی به سر میبریم که سایه تهدید دشمن در کشور وجود دارد، از این رو باید هوشیار باشیم و اقدامهای لازم را در زمینه پدافند غیرعامل انجام دهیم.
دکتر کشوری معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور بعنوان سخنران پایانی مراسم افتتاحیه این دوره مباحثی را در خصوص افزایش دانش علمی، ارزیابی کاهش اثرات، ارزیابی و شناسایی ریسک فاکتور ها و توانمند سازی نیرو بیان کرد.
گفتنی است که محورهای این دوره شامل اسناد و قوانین حوزه پدافند شیمیایی، فرصت ها و چالش ها، الزامات آمادگی و پاسخ پیش بیمارستانی و بیمارستانی در حواث شیمیایی، چالش های مدیریت حوادث شیمیایی صنعت نفت، فناوری های نوین در مدیریت حوادث شیمیایی، درس آموخته های حوادث شیمیایی صنعتی و سناریو نویسی و الزامات برگزاری مانور بود.